wp69f99646.png

BEWEGING EX-MOSLIMS VAN BELGIË - MOUVEMENT DES EX-MUSULMANS DE BELGIQUE

wp1f64627c.png
wpe9143178.png
wp3a066fc9.png
wp1e2da4b2.png
wp1099933a.png
wpa0baa23e.gif

STUDIE VAN DE ISLAM
Op deze pagina geven we absurde redeneringen weer die nergens geldig zijn behalve bij discussies over de Islam.

Bekeerlingen nemen hun geloof erg ter harte en worden terroristen

Na de arrestatie van 2 Duitse bekeerlingen die van plan waren aanslagen te plegen zei de Duitse bisschop Margot Kässmann, bischop van Duitslands grootste Protestantse Kerk dat ook christelijke bekeerlingen hun geloof nogal strikt opvatten. Niemand knippert hiervan met de ogen en toch hebben we nog nooit van christelijke bekeerlingen gehoord die aanslagen gepleegd of gepland hebben. Deze strikte Christenen beperken zich vermoedelijk tot het sterk afkeuren van abortus, euthanasie, anticonceptie en voorhuwelijkse betrekkingen.

Vrouwen slaan is een vertaalfout

Een krantenartikel zegt dat het koranvers waarin staat dat een man zijn vrouwen mag slaan fout vertaald is. Het artikel verwijst dan naar een koranvertaling met dezelfde fout. Lees verder.

De shariah is eigenlijk geen probleem

Wanneer erop gewezen wordt dat bepaalde elementen van de islamitische wet, de Shariah, gruwelijk zijn, onder andere de steniging van overspeligen en het doden van afvalligen dan zeggen moslims doodleuk dat de Shariah niet echt een probleem is aangezien er bijna geen landen zijn waar die volledig toegepast wordt. Het probleem is echter dat deze wetten bekend zijn, duidelijk zijn en elk moment opnieuw kunnen ingevoerd worden wanneer er “een voldoende groot maatschappelijk draagvlak is”. Dit is gebeurd in Iran na de islamitische revolutie waar steniging terug ingevoerd werd en de minimum huwelijksleeftijd van meisjes verlaagd is naar 9 jaar. Dit staat nu ook te gebeuren in Somalië en de autonome gebieden van Pakistan die de volledige Shariah aan het invoeren zijn.

Er is absolute godsdienstvrijheid in de Islam (debat met jongeren)

En wat dan met afvalligen? Die worden toch door de islamitische wet ter dood veroordeeld? Ja dat klopt. Dan zijn ze toch niet vrij? Toch wel. Zij kunnen van godsdienst veranderen en dan worden zij gedood. Dat is de vrijheid die de Islam hen biedt. Zij kiezen er zelf voor.

Absurde Logica