wp69f99646.png

BEWEGING EX-MOSLIMS VAN BELGIË - MOUVEMENT DES EX-MUSULMANS DE BELGIQUE

wp1f64627c.png
wpe9143178.png
wp3a066fc9.png
wp1e2da4b2.png
wp1099933a.png
wpa0baa23e.gif

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES
Onderstaande websites i.v.m. de Islam zijn interessant en informatief. Dit betekent echter niet dat we met de volledige inhoud van deze sites akkoord gaan.

www.faithfreedom.org is de Engelstalige site met ook een Nederlandstalige sectie van de Iraans-Canadese ex-moslim Ali Sina: de site staat boordevol artikels over de Islam, gebaseerd op de islamitische bronteksten. Aan de site zijn ook een internationaal en een Nederlandstalig forum verbonden.

People against Islam is een organisatie van Vlaamse ex-moslims die zich op hun website als volgt voorstelt: “People Against Islam is een organisatie die vanuit het voormalige 'Vlaams Comité voor Ex-moslims' is ontstaan. Onze actiegroep zal zich toeleggen op de strijd tegen de islamisering van Vlaanderen.

www.jihadwatch.org is een engelstalige site en geeft het nieuws van wereldwijde jihad-aktiviteiten. De man achter de site heet Robert Spencer. Hij heeft verschillende boeken over de Islam geschreven en onderzoekt de elementen uit de Koran en de Hadith die de jihad-strijders gebruiken om hun gewelddaden te verantwoorden.

www.usc.edu/dept/MSA was origineel de engelstalige site van de Muslim Student Association of America. Deze site is in 2008 omgevormd tot het “Center for Muslim-Jewish Engagement”. Je kan er 3 Engelse vertalingen van de Koran vinden alsook de belangrijkste Hadith-verzamelingen en verder ook allerlei achtergrondinfo. Wij maken voor alle Hadith-citaten een link naar deze site. De vraag die wij ons bij deze site stellen is hoe jonge, intelligente moslims een groot aantal Hadith die ronduit vernederend zijn voor Mohammed kunnen vertalen en dan nog publiceren ook zonder heel hard weg te lopen van de Islam.

www.ex-muslime.de is de Duitstalige site van de Centrale Raad van Duitse ex-moslims

www.ex-muslim.org.uk/ is de Engelstalige site van de Britse Raad van ex-moslims. Zij hebben een sterk atheïstische strekking en zijn tegen de invloed van om het even welke godsdienst op de maatschappij, maar vooral dan van de Islam

www.formermuslimsunited.org/ is de Engelstalige site van de organisatie van exmoslims in de Verenigde Staten van Amerika

www.liderescrema.com/ is de Spaanstalige site van “Creyentes Magrebíes”, een organisatie van ex-moslims in Spanje die zich tot het Christendom bekeerd hebben.

www.exmuslim.com/ is de engelstalige site van een internationale groepering van ex-moslims die zich tot het Christendom bekeerd hebben.

www.notredamedekabylie.net/ is de franstalige site van een groepering van Algerijnse ex-moslims die zich tot het Christendom bekeerd hebben.

www.labidikm.com is de franstalige site van een tunesische ex-moslim, ex-terrorist, ex-imam

www.islam-documents.org is de franstalige site van een atheïstische organisatie www.atheisme.org met een schat van informatie over de oorsprong van de  Islam